Tuin visualisatie

Van fantasie tot realisatie

Tuin ontwerp

Waco Groenvoorzieningen heeft een eigen technische afdeling. Hier worden oplossingen bedacht voor bijvoorbeeld automatische bewatering systemen die het gehele jaar uw tuin voorzien van voldoende water zelfs als u niet thuis bent maar zij buigen zich bijvoorbeeld ook over het berekenen van waterpomp installaties voor uw zwembad of het funderen en uit tekenen van uw buitenkeuken, tuin huis of patio. Kortom de bollebozen van Waco houden zich bezig met het aanleggen van uw droom tuin. Niks is onze jongens te gek.

Het ontwerp begint natuurlijk bij de klant. Wij komen bij u op bezoek, bespreken uw wensen en werpen een strenge blik over uw perceel. Vervolgens zullen onze technisch tekenaars hun best doen om een ontwerp te maken die naadloos aansluit op uw wensen. Tijdens een vervolg afspraak heeft u een perfect perspectief gekregen op de mogelijkheden van uw nieuwe tuin. 

Na goedkeuring van het ontwerp zullen onze gespecialiseerde hoveniers het werk over nemen. Wij hebben mensen met verschillende expertises en achtergronden in dienst. Voor iedere tak van sport is er een specialist in huis. Bij Waco gaan we voor kwaliteit niet kwantiteit.

U wilt graag meer zien?

Neem dan hier eens een kijkje!