Tuin visualisatie

Van fantasie tot realisatie

Tuinvisualisatie

Waco Groenvoorzieningen heeft een eigen technische afdeling. Hier worden oplossingen bedacht voor bijvoorbeeld automatische bewateringsystemen die het hele jaar uw tuin voorzien van voldoende water, zelfs als u niet thuis bent. Ook buigen wij ons over het berekenen van nodige waterpompinstallaties voor uw zwembad of het funderen en tekenen van uw buitenkeuken, tuinhuis of patio. Kortom de bollebozen van Waco houden zich bezig met het aanleggen van uw droomtuin. Niks is onze jongens te gek.

Het ontwerp begint natuurlijk bij u. Wij komen bij u op bezoek, bespreken uw wensen en werpen een strenge blik over uw perceel. Vervolgens zullen onze ontwerpers hun best doen om een ontwerp te maken dat naadloos aansluit bij uw wensen. Tijdens een  vervolgafspraak heeft u een perfect perspectief gekregen op de mogelijkheden van uw nieuwe tuin. 

Na goedkeuring van het ontwerp zullen onze gespecialiseerde hoveniers het werk overnemen. Wij hebben mensen met verschillende expertises en achtergronden in dienst. Voor iedere tak van sport is er een specialist in huis. Bij Waco gaan we voor kwaliteit, niet kwantiteit.

U wilt graag meer zien?

Neem dan hier eens een kijkje!